Білий дім вимагає провести голосування з питання імпічменту

Дональд Трамп також прокоментував, потрібно адміністрації США підкорятися повістками палати представників у рамках процедури імпічменту

Президент США Дональд Трамп заявив, що Білий дім має намір направити спікеру палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі лист з вимогою провести голосування з питання про імпічмент.

"Ми направимо листа — як всім відомо, до нас відносяться дуже несправедливо, зовсім не так, як до кого-небудь ще", — цитує ТАСС Трампа.

Дональд Трамп також прокоментував питання про те, потрібно чи адміністрації США підкорятися повістками палати представників у рамках процедури імпічменту.

"Я не знаю, це мають вирішувати юристи", — сказав він.

Трамп зазначив, що за словами юристів "вони ніколи не бачили нічого настільки нечесного, настільки несправедливого".

Раніше в палаті представників США закликали Ненсі Пелосі припинити всі спроби імпічменту глави держави.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що більшість американців вважають, що стенограма розмови Дональда Трампа з Володимиром Зеленським завдала шкоди їх державі. Так, згідно з результатами опитування, 43% респондентів вважають питання істотним і "дуже серйозним". У той же час більшість опитаних - 51% - заявили, що зовсім не здивовані тим, що Трамп, як стверджується, домагався від Зеленського початку кримінального розслідування щодо дій сина колишнього віце-президента Джо Байдена.