Головна Новини Світ США Трамп пригрозив повністю знищити економіку Туреччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп пригрозив повністю знищити економіку Туреччини

Заява прозвучала на тлі підготовки Туреччиною військової операції на півночі Сирії проти сирійських курдів, які були союзниками США в боротьбі з "Ісламською державою"

8 жовтня 2019, 00:49 comments2637
Поділіться публікацією:
Трамп пригрозив повністю знищити економіку Туреччини

Президент США Дональд Трамп пригрозив повністю знищити економіку Туреччини, якщо Анкара зробить те, що американський лідер вважає неприпустимим. Про це президент США написав у своєму Twitter.

"Я твердо це раніше заявляв і повторюю зараз: якщо Туреччина зробить що-небудь, що я, при своїй великій і виняткової мудрості, визнаю неприпустимим, я повністю знищу і зруйную економіку Туреччини (як уже робив це раніше)!", — йдеться у твіті.

Нагадаємо: у понеділок президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що рішення про турецької операції на півночі Сирії на схід від Євфрату може бути прийняте найближчими днями. Метою операції буде очищення прикордонної з Туреччиною сирійської території від сил самооборони курдів, створення там зони безпеки та розміщення в цій зоні сирійських біженців, які знаходяться в Туреччині.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Разумков анонсував завершення процесу скасування депутатської недоторканності. Верховна рада може за місяць ухвалити законопроект № 2237 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою приведення у відповідність до Закону України "Про внесення змін до статті 80 Конституції України щодо недоторканності народних депутатів України", який завершує процес скасування депутатської недоторканності. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!