Головна Новини Світ США У США серійний вбивця побив світовий рекорд по числу своїх жертв
commentss НОВИНИ Всі новини

У США серійний вбивця побив світовий рекорд по числу своїх жертв

73-річний Семюель Літтл зізнався в 93-х вбивствах

8 жовтня 2019, 21:47 comments3293
Поділіться публікацією:








У США серійний вбивця побив світовий рекорд по числу своїх жертв

Федеральне бюро розслідувань США опублікувало ім'я, від якого у американців "холоне кров": Семюель Літтл зізнався, що робив серійний вбивства з з 1970 по 2005 рік, за цей час душогуб відібрав життя 93-х людей. Про це передає видання "Українські новини".

Так, відомо, що Літтла зловили за підозрою в розповсюдженні наркотиків, однак в ході розслідування і отримання елементів його ДНК, з'ясувалося, що підозрюваний причетний до смерті трьох жінок. При цьому Літтл погодився співпрацювати з ФБР і в результаті зізнався ще в 90 випадках вбивств.

"Літтл зізнався в 93 вбивствах, і криміналісти ФБР вважають, що все його визнання заслуговують довіри. Правоохоронним органам вдалося перевірити 50 зізнань, причому багато ще очікують остаточного підтвердження"., — повідомляє американське відомство.

Як відзначили співробітники Бюро, серійний вбивця забирав життя людей з 1970 до 2005 року. Більшість з них були представники бідних верств населення, а тому значна кількість з них вважалися померлими від передозування наркотиками або з невстановлених причин. Деякі тіла досі не знайшли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що київська поліція затримала підозрюваних в організації та виконанні замовних убивств топ-менеджера компанії Caparol і начвідділу реклами КП "Київський метрополітен".

"Розслідування показало, що вбивство готували заздалегідь і це — не вулична бійка, а добре спланований злочин. Велика кількість оперативно-розшукових заходів і негласних слідчих дій протягом майже дев'яти місяців дозволило вийти на злочинну організацію, учасники якої спеціалізувалися на вчиненні особливо тяжких злочинів насильницького характеру", — повідомив глава Нацполіціі Київської області Андрій Небитов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!