Головна Новини Світ США США ввели візові обмеження проти членів китайського уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

США ввели візові обмеження проти членів китайського уряду

Раніше Міністерство торгівлі США оголосило про введення експортних обмежень на американську продукцію

9 жовтня 2019, 01:50 comments1705
Поділіться публікацією:
США ввели візові обмеження проти членів китайського уряду

США вводять візові обмеження щодо членів уряду і Компартії Китаю, причетних, на думку Вашингтона, до порушень прав уйгурів і інших національних меншин, заявив держсекретар Майк Помпео.

"Візові обмеження (вводяться) для посадових осіб китайського уряду і Комуністичної партії, які, як вважається, несуть відповідальність за затримання або жорстоке поводження з уйгурами, казахами або іншими членами груп мусульманської меншини в Сіньцзяні, Китай. На членів родини таких осіб також можуть поширюватися ці обмеження", — йдеться в заяві держсекретаря.

У документі зазначається, що раніше Міністерство торгівлі США оголосило про введення експортних обмежень на американську продукцію, експортується в 28 організацій в Сіньцзяні, причетних до репресій.

"Сполучені Штати закликають Китайську Народну Республіку негайно припинити кампанію репресій в Сіньцзяні, звільнити всіх безпідставно затриманих і припинити спроби примусу членів китайських мусульманських меншин, які проживають за кордоном, повернутися в Китай, де їх чекає невизначена доля", — йдеться в заяві Помпео.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Саудівська Аравія вперше в історії почала видавати туристичні візи для іноземців з 49 країн.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!