Головна Новини Світ США "Ціна влади": Трамп втратив 119 позицій в списку Forbes за час свого президентства
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ціна влади": Трамп втратив 119 позицій в списку Forbes за час свого президентства

Особисті статки Дональда Трампа перестало збільшуватися

10 жовтня 2019, 09:26 comments1706
Поділіться публікацією:
"Ціна влади": Трамп втратив 119 позицій в списку Forbes за час свого президентства

Президент США і глава Білого Дому Дональд Трамп з моменту обрання американським народом "скотився" на 119 позицій в рейтингу Forbes серед найбагатших людей Америки. Про це пише видання.

Так, в цьому році, згідно з новим списком, Трамп опинився на 275 місці, хоча на початку своєї президентської кампанії в 2015 році — очолював 156 позицію зі статками у розмірі 3,7 млрд доларів США.

Зараз він володіє майже тієї ж сумою — 3,1 млрд, що означає припинення зростання його дивідендів та активів. Як зазначає американське видання Die Welt., Бізнес президента, де присутня його ім'я, зазнає збитків. Забудовники, наприклад, не хочуть називати об'єкти ім'ям Трампа, а деякі навіть втратили імені президента в назві своїх хмарочосів. Це сталося, наприклад, в Нью-Йорку, Торонто і Панама.

Бізнес Трампа з ліцензування нерухомості приніс 80 млн. Дол. США — приблизно вдвічі менше, ніж рік тому.

Ще гірше справа з товарами, які носять його ім'я. Чашки, футболки і краватки з написом "Трамп" вже майже не продаються. До свого президентства Трамп отримував від них близько 14 млн дол. В рік. Більш серйозний аналіз фінансів Трампа був би можливий, якби його податкові декларації стали публічними, зазначає Die Welt. Глава Білого дому тримає документи в секреті, а це підігріває підозри його критиків, що Трампу є, що приховувати або він збанкрутував.

Нагадаємо, що найбагатшим американцем, згідно з рейтингом Forbes вже другий рік поспіль залишається Джеф Безос — засновник і глава транснаціональної технологічної компанії Amazon.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!