Головна Новини Світ США У США малолітню дитину звинувачують у масовому вбивстві
commentss НОВИНИ Всі новини

У США малолітню дитину звинувачують у масовому вбивстві

Законодавство США не має мінімального віку настання кримінальної відповідальності

10 жовтня 2019, 13:16 comments1771
Поділіться публікацією:
У США малолітню дитину звинувачують у масовому вбивстві

У Сполучених Штатах 9-річну дитину звинувачують у масовому вбивстві. Про це, спираючись на заяву державного обвинувача, повідомляє видання Sky News.

Так, навесні 2019 року в Іллінойсі в трейлер-парку сталася пожежа. Як наслідок – 5 загиблих, серед яких — 3 дітей та 2 дорослих. До сьогоднішнього дня слідство ніякої інформації про розслідування не повідомляло, було відомо лише те, що пожежа не була випадковою.

Нещодавно в прокуратурі штату заявили, що головним підозрюваних у підпалі є 9-річна дитина. Держобвинувач, який займається цією справою, зазначає, що довести провину хлопчика буде вкрай складно. Незважаючи на це малолітню дитину будуть судити, бо така резонансна справа вимагає логічного завершення і покарання винних.

У ФБР відзначають, що вбивство більше ніж 3 людей вважається масовим, тому і покарання, в разі обвинувального вироку, може бути відповідним.

Для довідки варто відзначити, що практично у всіх штатах США відсутній закон, що говорить про мінімальний вік настання кримінальної відповідальності. Таким чином, виходить, що 9-літній хлопчик цілком може бути фігурантом кримінальної справи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в нью-йоркському кінотеатрі AMC Empire глядач ледве не зірвав показ фільму "Джокер". Протягом усього показу чоловік плювався в людей і плескав, коли головний герой вбивав кого-небудь на екрані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!