Головна Новини Світ США Саміт G7 в 2020 році пройде на курорті для гри в гольф у Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Саміт G7 в 2020 році пройде на курорті для гри в гольф у Трампа

Білий дім анонсував місце і дату міжнародного саміту

17 жовтня 2019, 21:12 comments1716
Поділіться публікацією:
Саміт G7 в 2020 році пройде на курорті для гри в гольф у Трампа

Президент США Дональд Трамп має намір провести наступний саміт "Великої сімки" на приналежному йому курорті для гри в гольф Trump National Doral поблизу Маямі. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на в. о. керівника апарату Білого дому Мік Малвэни.

Так, згідно з його даними, саміт за участю лідерів Британії, Італії, Канади, Німеччини, США, Франції та Японії пройде 10-12 червня 2020 року.

Під час своєї участі в саміті G7 у Франції Трамп рекламував велику територію курорту і його близькість до аеропорту Майамі, хоча і говорив, що не отримає прямої вигоди від проведення саміту.

Нагадаємо, що портал "Коментарі" повідомляв про те, що нинішнього американського лідера буквально підготовлена дата оголошення імпічменту, так що не виключено, що заявлений саміт у президентському статусі він провести не встигне.

"Є підстави вважати, що ми отримаємо затверджене повним складом Палати представників обвинувальний висновок про імпічмент до канікул на День подяки", — зазначив лідер республіканської більшості у верхній палаті Конгресу США Мітч Макконнелл.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!