Головна Новини Світ США Джуліані просив у Держдепу візу для Шокіна заради компромату
commentss НОВИНИ Всі новини

Джуліані просив у Держдепу візу для Шокіна заради компромату

Джуліані спілкувався з Шокіним по Skype

19 жовтня 2019, 22:00 comments2002
Поділіться публікацією:
Джуліані просив у Держдепу візу для Шокіна заради компромату

Адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані звертався з проханням надати візу колишньому генеральному прокурору України Віктору Шокіну у Державного департаменту та Адміністрації президента США, передає CNN.

Про це повідомив заступник помічника держсекретаря США у справах Європи і Євразії Джордж Кент.

Відомо, що Джуліані направив запит по візі для Шокіна в 2019 році, але отримав відмову в Держдепі. У Білому домі він просив скасувати рішення зовнішньополітичного відомства, але його прохання не задовольнили.

Адвокату довелося спілкуватися з Шокіним по Skype.

Розслідування справи про корупцію в компанії Burisma ексміністра екології Миколи Злочевського почав саме Віктор Шокін. Проте пізніше справу було "згорнуто". Дональд Трамп і його адвокат стверджують, що це було зроблено під тиском тодішнього віцепрезидента США Джо Байдена, чий син Хантер входив до правління компанії. Байден всі звинувачення на свою адресу відкидає.

Відомо, що ще в липні, під час свого першого телефонної розмови з Зеленським, Трамп підняв питання свого потенційного конкурента від Демократичних сил Джо Байдена на виборах президента Америки в 2020 році.

Президент Володимир Зеленський у розмові з главою Білого дому Дональдом Трампом, обговорюючи можливість пошуку компромату на Байдена.

Як повідомляв сайт "Коментарі", за даними американських ЗМІ, які посилаються на представників Республіканської партії, імпічмент Дональду Трампу буде оголошено 25 грудня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!