Головна Новини Світ США У США запустили доставку посилок за допомогою дронов
commentss НОВИНИ Всі новини

У США запустили доставку посилок за допомогою дронов

Час доставки замовлення складає 10 хвилин

20 жовтня 2019, 10:20 comments2966
Поділіться публікацією:
У США запустили доставку посилок за допомогою дронов

В американському штаті Вірджинія запрацювала доставка товарів за допомогою безпілотників. Ескадрилью з 12 літальних апаратів для доставки посилок населенню створили у місті Кристиансберг, в якому проживає близько 22 тис. осіб. Фірма-оператор отримала відповідний дозвіл Федерального авіаційного управління США ще в квітні.

Для реалізації проекту залучили одну з роздрібних мереж, яка запропонувала доставляти з допомогою дронов близько ста найменувань ліків, продуктів і напоїв.

Дрони можуть розвивати швидкість 100 км/год і літати на відстань до 5,6 км з вантажем масою 1,5 кг.

Відзначається, що час доставки після замовлення становить всього 10 хвилин. Згідно з законодавством США, що забороняє автоматичні польоти, за доставкою стежить оператор, який може контролювати 5 безпілотників одночасно.

Представники авіаційного управління США вважають, що ця сфера  доставки досить перспективна і в недалекому майбутньому охопить інші міста. Однак, розвитку безпілотної доставки перешкоджає американське законодавство, оскільки правила польотів в ньому розраховані на літаки і вертольоти.

Як повідомляв портал "Коментарі", у США розробили літаючу зарядну станцію для дронів. Розробники сподіваються, що тепер не потрібно робити складний вибір між вагою батарей і часом, який дрон може провести в повітрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!