Головна Новини Світ США США скасували санкції проти Туреччини
commentss НОВИНИ Всі новини

США скасували санкції проти Туреччини

Трамп вирішив піти на поступки Туреччині

24 жовтня 2019, 02:28 comments1846
Поділіться публікацією:
США скасували санкції проти Туреччини

Сполучені штати Америки скасовують санкції щодо Туреччини, які були введені 14 жовтня через військову операцію на північному сході Сирії. У той же час Вашингтон залишає за собою право відновити обмежувальні заходи, а також істотно збільшити мита на турецькі товари у разі невиконання Анкарою взятих на себе зобов'язань. Таку інформацію озвучив Дональд Трамп під час телевиступу, передає "ТАСС".

Мінфін США незабаром після заяви Трампа повідомив про скасування санкцій щодо міністерств національної оборони і енергетики та природних ресурсів Туреччини, а також проти їх керівників і глави МВС.

У той же час в США повідомили, що в будь-який момент можуть поновити дію обмежувальних заходів. Крім того, можуть збільшити розмір мит на сталь та інші товари, які Туреччина експортує до США.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що США ввели нові санкції проти Куби. Так, вони обмежать доступ Куби до комерційних літаків за допомогою відкликання діючих ліцензій на авіалайнери, передані в лізинг кубинським державним компаніям. Також санкції заблокують можливість майбутніх угод з Гаваною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!