Головна Новини Світ США У США триває процес щодо імпічменту Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

У США триває процес щодо імпічменту Трампа

Сьогодні проти Дональда Трампа давав свідчення співробітник Держдепартаменту США

27 жовтня 2019, 17:56 comments1837
Поділіться публікацією:
У США триває процес щодо імпічменту Трампа

Сьогодні один із співробітників Держдепартаменту США Філіп Рікер дав свідчення в декількох комітетах Палати представників у справі про імпічмент президенту Дональда Трампа в зв'язку з його скандальним тиском на українського гаранта Володимира Зеленського з метою реалізації власних амбіцій на майбутніх виборах в 2020 році. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на видання "Голос Америки"

Рікер контролює дипломатичні відносини США з 50 країнами, включаючи Росію і Україну. Під час слухань 26 жовтня він заявив, що йому нічого не було відомо про те, що в червні-серпні Трамп міг затримати надання допомоги Україні для чинення тиску на президента Володимира Зеленського.

За інформацією американського видання, Рікер знав про затримку з наданням допомоги, але не знав причини цього. Питаннями відносин з Україною займався спецпредставник Держдепу Курт Волкер, глава дипмісії США в Києві Вільям Тейлор, посол США в ЄС Гордон Сондленд і заступник помічника держсекретаря Джордж Кент.

"Він знав, що Волкер, Сондленд і Кент займалися цим, працювали з цим на щоденній основі ... Його погляд на це складався ... в тому, що він повинен дозволити цим людям займатися своєю роботою", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп заявив про фізичну ліквідацію керівника ісламістсткой терористичної організації ІГІЛ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!