Головна Новини Світ США "Електрокар-вбивця": в США родичі загиблого в "Теслі" водія подали в суд на компанію Ілона Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

"Електрокар-вбивця": в США родичі загиблого в "Теслі" водія подали в суд на компанію Ілона Маска

Під час пожежі водій виявився замкнений і не зміг відкрити двері з-за відсутності банальної ручки

27 жовтня 2019, 21:52 comments6881
Поділіться публікацією:
"Електрокар-вбивця": в США родичі загиблого в "Теслі" водія подали в суд на компанію Ілона Маска

У лютому поточного року лікар-анестезіолог із США Омар Аван загинув під час аварії, керуючи електрокаром "Тесла", з-за того, що автоматичне відкриття дверей не спрацювало, а ручне розблокування виходу не передбачена. Про це передає видання "ПростоТех", посилаючись на американські ЗМІ.

Як повідомляється в матеріалах судової справи, яку було відкрито за позовом сім'ї Авана, їх загинув родич втратив управління при водінні електромобіля і врізався в пальму. Коли в "Теслі" спалахнула пожежа, водій спробував вибратися з нього, але, як кажуть родичі загиблого, потрапив у смертельну пастку".

Система електромобіля заблокувала замки дверей, які можуть бути розблоковані тільки за допомогою електроніки. Однак під час пожежі в автомобілі апаратура несподівано відмовила, а стандартної механічної ручки для відкриття дверей в Model S немає.

На даний момент триває судове розслідування, а компанія, заснована відомим інженером Илоном Маском, не дає коментарів в якості відповідача.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівники Google звинувачують керівництво компанії в розробці розширення для браузера, яке, на їх думку, буде використовуватися для відстеження спроб співробітників організувати протести і обговорити трудові права.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Алекса

29 грудня 2021, 12:07

Треш я кокрас хотела себе эту машину

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!