Головна Новини Світ США Трампа освистали під час бейсбольного матчу
commentss НОВИНИ Всі новини

Трампа освистали під час бейсбольного матчу

Вболівальники були не в захваті від появи Трампа на баскетбольному матчі

29 жовтня 2019, 07:58 comments2036
Поділіться публікацією:








Трампа освистали під час бейсбольного матчу

У Вашингтоні глава американської держави вирішив відвідати бейсбольний матч, проте опинився в дуже неприємній ситуації. Поява президента США Дональда Трампа на трибунах викликала невдоволення серед вболівальників.

Глядачі освистали главу Білого дому, а також з трибун хтось вигукнув, що його потрібно посадити у в'язницю.



Після події представники Демократичної і Республіканської партії зробили заяву, в якій йдеться про те, що такого роду закликам не місце у демократичному суспільстві.

Нагадаємо, Трамп, виступаючи перед прихильниками в Північній Кароліні, знову похвалився своєю зачіскою. Президент США зазначив, що волосся у нього краще, ніж у більшості друзів.

За словами Трампа, він готовий був провести мітинг на відкритому стадіоні, а не в закритому приміщенні, щоб вмістити всіх прихильників. І навіть не побоявся б намочити свою знамениту зачіску.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Італії під час матчу між місцевими командами "Сассуоло" та "Інтер" стався курйоз: у першому таймі поєдинку на футбольне полі приземлився парашутист. Інцидент на деякий час зупинив поєдинок, проте "непрошеного гостя" зустріли стюарди і відразу вивели за межі стадіону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!