Головна Новини Світ США "Цукерки або життя": Дональд Трамп з Меланією відсвяткували Хелловін
commentss НОВИНИ Всі новини

"Цукерки або життя": Дональд Трамп з Меланією відсвяткували Хелловін

Свято проходило в Білому Домі з великою кількістю запрошених дітей в костюмах

29 жовтня 2019, 13:48 comments3014
Поділіться публікацією:
"Цукерки або життя": Дональд Трамп з Меланією відсвяткували Хелловін

Перша подружня пара Америки Дональд і Меланія Трамп традиційно відсвяткували День Всіх Святих або Хеллоуін в Білому Домі у Вашингтоні. Про це розповіли джерела, близькі до лідера США.

Так, на свято до Трампам були запрошені багатодітні сім'ї військових і соціальних служб. Школярі вбралися до президента в гості в костюми піратів, супергероїв, відьом, чарівниць, ковбоїв та інших улюблених казкових персонажів.

На порозі Білого Дому дітлахів зустрічали сам Дональд і Меланія з великими кошиками солодощів і "відкуповувалися" від них відповідно до багаторічної традиції свята на заклик" "Цукерки або життя!"

Спеціально до свята Білий Дім був приведений у відповідне оздоблення: в саду і на ґанку розмістили вирізані гарбузи і чорні гілки бутафорного плюща. А нагонящу жах атмосферу довершувало ще і мерехтливе помаранчеве освітлення. Загалом, все як на вітальних листівках!

Зазначимо, що президентська пара організувала для американських дітей свято напередодні офіційної дати: Хеллоуін відзначається в США та інших країнах в ніч з 31 жовтня на 1 листопада.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію Посольства Японії в Україні на вбрання Першої Леді Олени Зеленської в день інтронізації імператора в Токіо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!