Трамп оголосив про ліквідацію ще одного терориста

Ватажок ІД Аль-Багдаді був убитий під час нічної атаки американських спецназівців на північному заході Сирії

Президент США Дональд Трамп повідомив, що ще один лідер терористів "Ісламської держави", який міг очолити угруповання після смерті Абу Бакр аль-Багдаді, знищений американськими військами. Про це Трамп написав у Twitter.

Президент США заявив,що йому надійшла інформація, що американські війська знищили ще одного лідера терористів. Швидше за все він би зайняв чільне місце в "Ісламській державі", але тепер він також мертвий.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент США Дональд Трамп підтвердив, що ватажок терористичної організації "Ісламська держава" (ІДІЛ) Абу Бакр аль-Багдаді був знищений в ході операції ЗС США в сирійському Ідлібі. Він зазначив, що в ході операції були знищені багато спільників аль-Багдаді.

Трамп повідомив, що бандит, який так старався залякати інших, провів свої останні хвилини в повному страху, в повній паніці і жаху від американських сил, які обрушилися на нього. Також президент США додав, що Аль-Багдаді підірвав пояс смертника, намагаючись сховатися від військових США в підземному тунелі.