Головна Новини Світ США Трамп оголосив про ліквідацію ще одного терориста
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп оголосив про ліквідацію ще одного терориста

Ватажок ІД Аль-Багдаді був убитий під час нічної атаки американських спецназівців на північному заході Сирії

29 жовтня 2019, 18:42 comments1888
Поділіться публікацією:
Трамп оголосив про ліквідацію ще одного терориста

Президент США Дональд Трамп повідомив, що ще один лідер терористів "Ісламської держави", який міг очолити угруповання після смерті Абу Бакр аль-Багдаді, знищений американськими військами. Про це Трамп написав у Twitter.

Президент США заявив,що йому надійшла інформація, що американські війська знищили ще одного лідера терористів. Швидше за все він би зайняв чільне місце в сламській державі", але тепер він також мертвий.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент США Дональд Трамп підтвердив, що ватажок терористичної організації "Ісламська держава" (ІДІЛ) Абу Бакр аль-Багдаді був знищений в ході операції ЗС США в сирійському Ідлібі. Він зазначив, що в ході операції були знищені багато спільників аль-Багдаді.

Трамп повідомив, що бандит, який так старався залякати інших, провів свої останні хвилини в повному страху, в повній паніці і жаху від американських сил, які обрушилися на нього. Також президент США додав, що Аль-Багдаді підірвав пояс смертника, намагаючись сховатися від військових США в підземному тунелі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!