Головна Новини Світ США Інформатор, який "здав" ватажка ИГИЛ, отримає 25 млн доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Інформатор, який "здав" ватажка ИГИЛ, отримає 25 млн доларів

Джерелом інформації став араб-суніт

30 жовтня 2019, 11:34 comments2188
Поділіться публікацією:
Інформатор, який "здав" ватажка ИГИЛ, отримає 25 млн доларів

Інформатор, який надав інформацію спецслужбам США про лідера "Ісламської держави" аль-Багдаді, зможе отримати у вигляді винагороди до 25 млн доларів від уряду США. Така інформація міститься в матеріалі газети The Washington Post .

Джерела повідомляють, що інформатор, ім'я якого зі зрозумілих причин не розкривається, протягом тривалого часу надавав допомогу у вдосконаленні ватажка ІД в Сирії. Видання вказує, що інформатор був присутній при ліквідації аль-Багдаді. Пізніше, через кілька днів після проведення спецоперації, його вивезли з регіону разом з сім'єю. Джерелом інформації став араб-суніт, який пішов на співпрацю після того, як терористи вбили одного з його родичів. Операцію по його впровадженню в оточення аль-Багдаді провела курдська організація "Сили демократичної Сирії".

Раніше про те, що лідера ІД ліквідували американські спецназівці повідомив президент США Дональд Трамп.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент США Дональд Трамп повідомив, що ще один лідер терористів "Ісламської держави", який міг очолити угруповання після смерті Абу Бакр аль-Багдаді, знищено американськими військами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!