Головна Новини Світ США Трамп назвав Зеленського хорошою людиною і запросив в Білий Дім
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп назвав Зеленського хорошою людиною і запросив в Білий Дім

Перша і поки єдина зустріч двох президентів відбулася в Нью-Йорку в кінці вересня

3 листопада 2019, 09:46 comments2029
Поділіться публікацією:
Трамп назвав Зеленського хорошою людиною і запросив в Білий Дім

Американський президент Дональд Трамп заявив, що готовий взяти в Білому Домі українського гаранта Володимира Зеленського. Про це повідомляє західне видання "Politico" з інтерв'ю, де глава США коментував питання про процедуру його імпічменту.

"Я переконаний, що Зеленський — хороша людина, це видно. Я хотів би, щоб він прибув в Білий дім, якщо б він хотів приїхати, а я думаю, що він хотів би", — зазначив Трамп у своїй бесіді з журналістами.

Видання зазначає, що в ході розслідування Палата представників зуміла зібрати докази проти Дональда Трампа про те, що він хотів утримати з майже 400 мільйонів доларів військової допомоги Україні і відмовитися від зустрічі Білого дому з Зеленським. І, за даними слідчих, так надходити Трамп вирішив до тих пір, поки український лідер публічно не заявить про свій намір розпочати розслідування щодо кандидата в президенти від Демократичної партії і колишнього віце-президента Джо Байдена і його сина Хантера Байдена за їх діяльність в Україні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп дійсно заявляв про свій намір скоротити військову допомогу Україні. Тоді журналісти наголошували, що подібна ініціатива може стати причиною для міжнародного засудження політики президента США як лояльна до Росії і кремлівської агресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!