Головна Новини Світ США США ввели нові санкції проти Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

США ввели нові санкції проти Ірану

Люди, що потрапили до списку санкцій, причетні до нападів на американські об’єкти за кордоном

4 листопада 2019, 22:49 comments1231
Поділіться публікацією:
США ввели нові санкції проти Ірану

Міністерство фінансів США розширило санкції проти Ірану та включило до списку санкцій дев’ятьох осіб з оточення верховного лідера країни аятоли Алі Хаменеї, а також генеральний штаб Збройних сил Ірану. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Зазначається, що люди, що потрапили до списку санкцій, причетні до нападів на американські об’єкти за кордоном, а також до вбивств і тортур громадян Ірану.

Повідомляється, що серед тих, хто потрапив під санкції — син Хаменеї Моджтаба, начальник іранського генштабу генерал Мохаммад Багері, керівник адміністрації Хаменеї Мохаммад Голпаегані, а також Вахід Хаганіан, якого називають "правою рукою" іранського лідера.

Нагадаємо, що раніше Хаменеї заявив, що його країна буде зберігати заборону на будь-які переговори зі США. Він вважає, що "один із способів блокувати політичну інфільтрацію США — заборонити будь-які переговори".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Іракські силовики обстріляли протестуючих. У понеділок, 4 листопада, Іракські сили знову вдалися до розстрілу протестуючих біля штабу Багдадського державного телебачення. Повідомляється, що перший живий вогонь по демонстрантах поліції застосувала ще 24 жовтня. За місяць внаслідок жорстоких розстрілів загинуло 250 людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!