Головна Новини Світ США США запустять безвіз для поляків
commentss НОВИНИ Всі новини

США запустять безвіз для поляків

Громадяни Польщі зможуть знаходиться в США до 90 днів без оформлення візи

6 листопада 2019, 15:16 comments2192
Поділіться публікацією:
США запустять безвіз для поляків

США з 11 листопада відкривають безвізовий режим для громадян Польщі. Про це повідомив президент Республіки Польща Анджей Дуда. Свою заяву він зробив після переговорів з послом США.

Польський лідер уточнив, що вже в середу, 6 листопада, офіційний Вашингтон оголосить про безвіз для поляків і його умовах. Тепер польські громадяни отримали право подорожувати в США не оформлюючи в'їзну візу і знаходиться на території держави до 90 днів з діловими або туристичними цілями.

Анджей Дуда зазначив, що Дональд Трамп пообіцяв безвізову програму для громадян Польщі ще рік тому. Американський президент заявив, що Польща отримає безвиз до кінця першого терміну його президентства. Відзначимо, що раніше в пресі з'явилася інформація, що відсоток відмов при видачі американських віз для поляків став нижче трьох. Влада США ставить цю умову обов'язковою щоб скасувати візи на перебування в країні.

Як повідомляв портал "Коментарі", глава держави Володимир Зеленський на зустрічі з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе у Токіо запропонував ввести безвиз для українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.tvn24.pl/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!