Головна Новини Світ США Суд зобов'язав Трампа виплатити 2 мільйони доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд зобов'язав Трампа виплатити 2 мільйони доларів

Американського лідер звинувачують в тому, що виділені кошти він витратив на власні цілі

8 листопада 2019, 09:49 comments1653
Поділіться публікацією:
Суд зобов'язав Трампа виплатити 2 мільйони доларів

Суд Нью-Йорка зобов'язав президента Америки Дональда Трампа виплатити декільком неурядовим організаціям два мільйони доларів.

За інформацією суду, влітку минулого року проти Трампа та його трьох дітей низка неурядових організацій подали позов з вимогою компенсувати понад 2,8 млн доларів, які були пожертвувані фонду Трампа у 2016 році на потреби ветеранів. Ці кошти не були використані за призначенням, а були витрачені передвиборним штабом американського лідера в власних цілях.

Дональд Трамп вважає, що прокуратура спотворює угоду між фондом Трампа та організаціями з політичною метою, також він зазначив, що допущені були "незначні технічні порушення".

Зазначається, що виплатити кошти президент США повинен таким організаціям: United Way of the National Capital Area, Army Emergency Relief, United Negro College Fund children's Aid Society, City Meals-on-Wheels, Give an Hour, martha's Table United States Holocaust Memorial Museum.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в кінці вересня Демократична партія США почала процес імпічменту Дональду Трампу у зв'язку з його тиском на українського президента Володимира Зеленського, від якого лідер американців хотів політичної розправи над своїм потенційним суперником на виборах в 2020 році Джо Байденом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!