Головна Новини Світ США Трамп погодився опублікувати ще одну "таємну" розмову з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп погодився опублікувати ще одну "таємну" розмову з Зеленським

Президент США розповів, що скандальному дзвінку передував ще один, про який ніхто не знає

8 листопада 2019, 19:04 comments2350
Поділіться публікацією:
Трамп погодився опублікувати ще одну "таємну" розмову з Зеленським

Сьогодні, 8 листопада, біля стін Білого дому Дональд Трамп розповів журналістам про ще один дзвінок Володимиру Зеленському, про який ніхто не знає. Глава США не виключає того, що опублікує стенограму розмови з українським президентом. Про це повідомляє американське видання Independent.

За словами Трампа, до скандальної розмови в липні, коли демократи побачили тиск на Зеленського, був ще один дзвінок по телефону: привітання лідера України з перемогою на виборах. "До цього у мене був ще один дзвінок, і я не бачу ніякої проблеми, якщо його оприлюднять", — заявив американський президент на запитання місцевих журналістів, які запропонували опублікувати цю стенограму. Втім, місцеві ЗМІ перебувають в подиві, про яку саме розмову розповів сьогодні Трамп: чи не про ту, про яку сам раніше розповідав на Генасамблеї ООН на початку року.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Конгрес США робить спроби ініціювати процедуру імпічменту щодо Дональда Трампа, і, за іронією долі, саме президент України став одним з фігурантів цієї справи. Ще у липні, під час своєї першої телефонної розмови з Зеленським, Трамп підняв питання свого потенційного конкурента від демократичних сил Джо Байдена на виборах президента Америки в 2020 році. За даними американських ЗМІ, які посилаються на представників Республіканської партії, через цей скандал 25 грудня Трампу оголосять імпічмент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!