Головна Новини Світ США Мільярдер Блумберг вирішив поборотися за пост президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільярдер Блумберг вирішив поборотися за пост президента США

Внутрішньопартійні вибори в Алабамі відбудуться 3 березня

9 листопада 2019, 09:05 comments1685
Поділіться публікацією:
Мільярдер Блумберг вирішив поборотися за пост президента США

Американський мільярдер та колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг вирішив поборотися за пост президента США на виборах у 2020 році. У п'ятницю, 8 листопада, він подав документи для участі у праймеріз Демократичної партії в Алабамі. Про це повідомляє АР.

Повідомляється, що внутрішньопартійні вибори в Алабамі мають відбутися 3 березня.

Напередодні, 7 листопада, радник Блумберга розповів, що той вважає нинішнього президента США Дональда Трампа "безпрецедентною загрозою" для американського народу, яку необхідно перемогти. Мільярдер вважає, що жоден з нині наявних кандидатів від демократів не зможе перемогти Трампа на майбутніх виборах.

Нагадаємо, імперія Блумберга включає телеканали, радіостанції, всесвітні комп'ютерні мережі фінансових новин. На цей момент компанія є одним з провідних постачальників фінансових новин у світі, чисельність службовців компанії досягла 9500 осіб у 130 країнах світу. Число передплатників на новини Bloomberg LP перевищило 250 тисяч. Раніше будучи мером Нью-Йорка Блумберг призначив собі зарплату в 1 долар, також він не користувався державним житлом, повністю живучи на доходи від бізнесу. За даними Форбса за 2013 рік статки М. Блумберга оцінюються у 41 мільярд доларів США, що робить його 7-м найбагатшим американцем.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у США назвали країни, які намагатимуться впливати на хід виборів у 2020 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://apnews.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!