Головна Новини Світ США Імпічмент Трампа: радник президента не з’явився для надання свідчень
commentss НОВИНИ Всі новини

Імпічмент Трампа: радник президента не з’явився для надання свідчень

Сам президент США Дональд Трамп стверджував, що не має нічого проти того, щоб його радник дав свідчення

9 листопада 2019, 11:27 comments1762
Поділіться публікацією:
Імпічмент Трампа: радник президента не з’явився для надання свідчень

В.о. керівника апарату Білого дому і провідний радник президента США Дональда Трампа — Мік Малвейні  не з’явився в п’ятницю, 8 листопада, для надання свідчень в рамках розслідування про імпічмент.

Повідомляється, що Малвейні відмовився дати свідчення перед комітетами Палати представників з закордонних справ, з нагляду та урядової реформи, а також перед cпецкомітетом з розвідки.

"Сьогодні вранці, за хвилину до запланованої сесії, сторонній юридичний консультант Малвейні поінформував нас, що, за розпорядженням Білого дому, його клієнт не виконуватиме умови офіційної повістки", — зазначив представник розслідування з питання про імпічмент Трампу.

Адвокат також звернув увагу на "абсолютну недоторканність", якою нібито користується Малвейні в ролі старшого радника Трампа і глави Адміністративно-бюджетного управління при адміністрації американського президента. Слухання на Капітолійському пагорбі повинні були проходити в закритому режимі. Повістка Малвейні була надіслана увечері 7 листопада після відповідного запиту слідчих.

Сам президент США Дональд Трамп стверджував, що не має нічого проти того, щоб його радник дав свідчення. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Трамп погодився опублікувати ще одну "таємну" розмову з Зеленським. За словами Трампа, до скандальної розмови в липні, коли демократи побачили тиск на Зеленського, був ще один дзвінок по телефону



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!