Кіностудію Warner Bros. евакуювали через пожежу

Роботу кіностудії тимчасово призупинили

Співробітників американської кіностудії Warner Bros. було евакуйовано через лісові пожежі, які охопили більшу території Каліфорнії. Про це повідомляє видання Los Angeles Times.

У місті Бербанку, де розташовується студія, символом якої є водонапірна башта з логотипом, загорілася площа 34 акрів. Місцева влада поки не оголошували масову евакуацію жителів, але співробітників компанії доправили у безпечне місце в цілях обережності.

Відомо, що до гасіння пожежі залучили понад 200 рятувальників, а також п'ять вертольотів і два літаки. Труднощі в боротьбі з вогнем на території штату виникають через сильні вітри, пориви яких можуть досягати 145 кілометрів на годину.

Під час гасіння пожежі в місті Бербанк постраждав один рятувальник, чоловіка з травмами руки та ноги доправили до лікарні, його життю нічого не загрожує.

Композитор Крістофер Дрейк написав, що кіностудію Warner Bros. довелося евакуювати через сильний дим, тому робочий процес тимчасово призупинений.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що станом на 2 листопада в Каліфорнії із-за лісових пожеж евакуйовано понад 11 тисяч мешканців.