Головна Новини Світ США Трамп строго-настрого заборонив Білому Дому давати оцінки збройному інциденту в Керченській протоці
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп строго-настрого заборонив Білому Дому давати оцінки збройному інциденту в Керченській протоці

Публікація, яка засуджує ескалацію Росії від представника США по Україні, що була заблокована

12 листопада 2019, 15:24 comments1784
Поділіться публікацією:
Трамп строго-настрого заборонив Білому Дому давати оцінки збройному інциденту в Керченській протоці

Колишній радник екс-спецпредставника США в Україні Крістофер Андерсон заявив, що президент Дональд Трамп заборонив Білому дому публікувати заяви про захоплення Росією українських кораблів у Керченській протоці в листопаді 2018 року. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на слова самого Андерсона під час дачі показань комітетів Палати представників.

Так, за його словами, у день, коли Росія захопила українських моряків і кораблі, в Держдепартаменті підготували заяву, що засуджує Росію за ескалацію в Керченській протоці, але в Білому домі заблокували його публікацію.

Андерсон відправив тодішньому спецпредставникові США по Україні Курту Волкеру повідомлення про те, що президент наклав заборону на будь-які заяви про те, що трапилося. Він пояснив, що пов'язує заборону з недоліком інформації.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" опублікував аналітику з розслідування "керченського інциденту", коли морські прикордонники Російської Федерації захопили в районі Керченської протоки український рейдовий буксир "Яни Капу" і малі броньовані артилерійські катери "Бердянськ" і "Нікополь" ВМС ЗСУ, які прямували з Одеси до Маріуполя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!