Головна Новини Світ США "Вони хочуть зупинити мою боротьбу за вас", - Трамп звернувся до американців у зв'язку зі слуханнями щодо імпічменту
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вони хочуть зупинити мою боротьбу за вас", - Трамп звернувся до американців у зв'язку зі слуханнями щодо імпічменту

Глава Білого Дому впевнений, те, що відбувається з ним - це найбільше шахрайство в історії США

14 листопада 2019, 12:13 comments1814
Поділіться публікацією:
"Вони хочуть зупинити мою боротьбу за вас", - Трамп звернувся до американців у зв'язку зі слуханнями щодо імпічменту

Президент США Дональд Трамп сьогодні записав відеозвернення до американців на тлі розпочатого процесу та громадських слухань у справі про імпічмент. Цей ролик він виклав на своїй сторінці в Twitter.

У цьому відео глава Білого Дому стверджує, що весь процес проти нього — це найбільше шахрайство в історії країни, а бажання оголосити йому імпічмент носить корисливі цілі. Сам відеоролик підписаний обіцянкою: "Вони хочуть зупинити мене, тому що я б'юся за вас. І я не дозволю цьому статися".

"Демократи хочуть забрати зброю, медичне страхування, нівелювати ваші голоси на виборах, забрати вашу свободу, суддів, яких ви підтримуєте, — вони хочуть забрати все", — зазначив Трамп у зверненні до свого народу.

Президент підкреслив, що за час свого правління державою, він постійно боровся з корупцією, а його опонентам це невигідно.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ключовий свідок у справі імпічменту Дональду Трампу вже дав свідчення. Ним виявився постійний представник Європейського союзу в США Гордон Сондленд.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!