Головна Новини Світ США "Тріски летять": Трамп має намір звільнити голову апарату Білого Дому
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тріски летять": Трамп має намір звільнити голову апарату Білого Дому

Президента обурило його виступ на тлі справи про імпічмент

14 листопада 2019, 13:06 comments1208
Поділіться публікацією:
"Тріски летять": Трамп має намір звільнити голову апарату Білого Дому

Президент США Дональд Трамп заявив, що має намір звільнити виконуючого обов'язки глави апарату Білого дому Міка Малвейни за його виступи на тлі розслідування у справі про імпічмент. Про це повідомляє газета The Washington Post, посилаючись на слова американського лідера.

Як зазначає ЗМІ, Трамп залишився вкрай незадоволений словами Малвейни про те, що військова допомога Україні була припинена, щоб чинити тиск на українське керівництво. Проте пізніше Малвейни заявив, що питання не було поставлено у форматі "послуга за послугу".

При цьому радники Трампа вкрай не рекомендують знімати з посади главу апарату, так як це може призвести до справжнього хаосу в зв'язку з гострою політичною обстановкою всередині США.

"Президент постійно питає всіх, що вони думають про Малвейни. Він явно розчарований ним. Однак йому радять: останнє, що йому потрібно зараз — це ще одна важлива кадрова зміна", — зазначено в повідомленні видання.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про відеосюжеті, який Трамп виклав на своїй сторінці в Twitter, де він звертається до нації з нагоди початку слухань у справі про імпічмент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!