Головна Новини Світ США Хілларі Клінтон ледь не розбилася
commentss НОВИНИ Всі новини

Хілларі Клінтон ледь не розбилася

У авіалайнера, в якому летіла Хілларі Клінтон, виявили поломку

18 листопада 2019, 08:35 comments1374
Поділіться публікацією:
Хілларі Клінтон ледь не розбилася

Літак компанії American Airlines, що прямував з Нью-Йорка до Вашингтона з екс-держсекретарем Хілларі Клінтон, був змушений екстрено повернутися назад майже відразу після зльоту. Причиною стала механічна несправність.

Відзначається, що поломку виявив один з членів екіпажу: у повітрі був помічений дим. Пасажирів лайнера пересадили на інший борт, і вони змогли вилетіти до Вашингтона через півтори години. На щастя, постраждалих немає.

Як повідомляло видання "Коментарі", 22 лютого 2014 року вертоліт з главою російської Федерації Володимиром Путіним здійснив жорстку посадку в Сочі, в результаті чого президент Росії мало не загинув. Путін сприйняв цю ситуацію як  спробу замаху з участю іноземних спецслужб. Путін вважав, що навколо нього змова, тому що в той же день тодішній президент України Віктор Янукович втік з країни.

Нагадаємо, в грудні 2016 року в Одеській області під час робочої поїздки до виборців в ДТП потрапив автомобіль нардепа Надії Савченко. Автомобіль злетів з дороги в кювет. Причиною події стали слизька дорога, ожеледь і неприбраний на дорогах сніг. Сама Надія не постраждала.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!