Головна Новини Світ США Масова розправа: у США невідомі відкрили вогонь по 35 друзям, які дивилися футбол
commentss НОВИНИ Всі новини

Масова розправа: у США невідомі відкрили вогонь по 35 друзям, які дивилися футбол

В результаті розстрілу чотири людини загинули, ще шестеро - поранені

18 листопада 2019, 10:24 comments2123
Поділіться публікацією:
Масова розправа: у США невідомі відкрили вогонь по 35 друзям, які дивилися футбол

Вчора, 17 листопада, в Штатах знову відбувся збройний напад, на цей раз – на території приватного будинку, де проходила вечірка. Як повідомляє агентство Deutsche Welle, зловмисники розстріляли чоловіків, які зібралися для перегляду футбольного матчу. Загинули чотири людини, ще шестеро поранені.

За інформацією правоохоронців, розправа над відпочиваючими відбулася в каліфорнійському містечку Фресно. 35 людей зібралися в саду, щоб подивитися футбол. В цей час на територію увірвалися невідомі, які відкрили вогонь. Троє чоловіків померли до приїзду швидкої, ще одного намагалися врятувати медики, проте їх спроби виявилися марними. За попередніми даними, загиблим було від 25 до 30 років. Крім того, ще шість товаришів зараз знаходяться у лікарні з пораненнями різного ступеня тяжкості.

Зараз на місці трагедії працюють американські поліцейські, які поки не повідомляють ні мотиви масового розстрілу, ні хто міг бути причетний до нього.

В суботу "Коментарі" повідомляли про те, що в США під час гри на шкільному футбольному полі відбулася стрілянина, в результаті чого постраждали дві людини, в тому числі дитина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!