Головна Новини Світ США Трампу запропонували "замовити слово в своє виправдання" у справі про імпічмент
commentss НОВИНИ Всі новини

Трампу запропонували "замовити слово в своє виправдання" у справі про імпічмент

Опоненти президента США вважають, що він повинен офіційно захистити себе в процесі відкритих слухань

18 листопада 2019, 19:48 comments1699
Поділіться публікацією:
Трампу запропонували "замовити слово в своє виправдання" у справі про імпічмент

Спікер Палати представників Конгресу Сполучених Штатів Америки Ненсі Пелосі запросила главу Білого Дому Дональда Трампа до виступу на публічних слуханнях у справі про його імпічмент. Про це повідомляє західне видання Associated Press.

Як зазначає політик, якщо президенту США є, що сказати в своє виправдання, то ініціатори процесу про імпічмент із задоволенням його послухають.

"Трамп міг би прийти просто в Комітет (з питань розвідки, ведучий розслідування — прим. ред.) і розповісти всю правду, яку він хоче, якщо побажає", — підкреслила Пелосі.

Їй вторить, згідно виданню, і глава демократичної меншості в Сенаті Чак Шумер.

"Якщо Дональд Трамп не згоден з тим, що він чує, або йому не подобається те, що він чує, він не повинен твітів про це. Він повинен постати перед комітетом і свідчити під присягою. І так само він повинен дозволити своєму оточенню постати перед комітетом і свідчити під присягою", — заявив він.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський лідер Дональд Трамп записав відеозвернення до свого народу, назвавши весь процес імпічменту  по ньому "найбільшим шахрайством в історії Америки".

"Демократи хочуть забрати зброю, медичне страхування, нівелювати ваші голоси на виборах, забрати вашу свободу, суддів, яких ви підтримуєте, — вони хочуть забрати все", — звучить у зверненні Трампа, який він опублікував у своєму Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!