Головна Новини Світ США У США викладачі варили метамфетамін в університеті
commentss НОВИНИ Всі новини

У США викладачі варили метамфетамін в університеті

Правоохоронці заарештували викладачів, які в університеті варили наркотики

19 листопада 2019, 19:39 comments2571
Поділіться публікацією:
У США викладачі варили метамфетамін в університеті

У США впіймали двох викладачів, які намагалися варити метамфетамін в університетській лабораторії. Викрити їх допомогли студенти. Інцидент стався в державному університеті Хендерсона, що в штаті Арканзас. Про випадок наслідування головних героїв відомого серіалу "Пуститися берега" повідомили у The New York Times. 

Спочатку студенти поскаржилися на дивний запах біля університетської лабораторії. В результаті її закрили для перевірки. З’ясувалося, що в приміщенні варили наркотики, зокрема метамфетамін. У злочині запідозрили викладачів університету: 40-річного Бредлі Роуленд і 45-річного Террі Бейтмена. Обох чоловіків заарештовано.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", сім'я веганів із США довела свою дитину до голодної смерті. Батьки малюка визнали, що є переконаними веганами, які заперечують прийом в їжу продуктів будь-якого тваринного походження (не тільки м'яса і риби, але молока і яєць), віддаючи перевагу тільки сирі фрукти і овочі. За словами матері, за тиждень до летального результату, дитина повністю відмовився від їжі і харчувався виключно грудним молоком.

Прибула поліція заарештувала пару веганів. Як виявилося, у них є ще діти більш старшого віку. Їх стан також далеко від нормального з-за помітного недоїдання і недоотримання необхідних зростаючому організму поживних речовин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!