Головна Новини Світ США У США з'явилася вакансія дегустатора марихуани
commentss НОВИНИ Всі новини

У США з'явилася вакансія дегустатора марихуани

На роботу візьмуть жителів тих штатів, де марихуана легалізована

21 листопада 2019, 20:45 comments2178
Поділіться публікацією:
У США з'явилася вакансія дегустатора марихуани

Виробник медичної марихуани в Нью-Йорку American Marijuana шукає дегустатора. Так, у своєму офіційному блозі компанія розповіла, що їм потрібна людина, яка вживатиме марихуану і ділитиметься своїми враженнями. Згідно з повідомленням, до кандидатіводна вимога: бути здоровими, щоб організм міг справитися.

У компанії відзначили, що робота віддалена, кур'єр раз в місяць приноситиме працівникові коробку з різними сортами канабісу. Для достовірності виробники просять записувати весь процес дегустації на камеру. Передбачається, що викуривши продукт, дегустатор писатиме звіти на сайті і даватиме поради для читачів. Дегустатор також повинен оцінити і те, як запакували травку.

Роботодавці обіцяють платити 3 тис. доларів. Однак на роботу візьмуть тільки жителів тих штатів, де лікувальна марихуана легалізована.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 72-річний легендарний співак і композитор Елтон Джон розповів про ганебний вчинок під дією наркотиків. Менеджер і за сумісництвом екс-коханий Джон Рід намагався зупинити артиста, але отримав кулаком по обличчю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!