Головна Новини Світ США "НАТО не хоче війни з Росією": США відзначили перешкоду для вступу України в Альянс
commentss НОВИНИ Всі новини

"НАТО не хоче війни з Росією": США відзначили перешкоду для вступу України в Альянс

Помічник Трампа підкреслив, що ведення війни України з Росією не вигідно для НАТО

24 листопада 2019, 09:57 comments2795
Поділіться публікацією:
"НАТО не хоче війни з Росією": США відзначили перешкоду для вступу України в Альянс

Радник президента США Дональда Трампа з нацбезпеки Роберт О'Брайен підкреслив, що поки Україна знаходиться в стані фактичної війни з Російською Федерацією, в порядок денний не виноситься питання про її введення до складу НАТО. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на заяву американського політика під час форуму з міжнародної безпеки в Галіфаксі.

Так, за словами О'Браєна, країни Північноатлантичного Альянсу зовсім не мають наміру воювати з Росією на тлі її збройного конфлікту з українською армією на Донбасі.

то стосується України і НАТО, то не думаю, що вступ до Альянсу зараз на порядку денному. Не думаю, що це привабливо ввести Україну, яка знаходиться в конфлікті з Росією. Ми не хочемо конфлікту, війни з Росією. Ідея НАТО полягає в тому, щоб запобігти і стримувати війну з Росією", — підкреслив помічник глави Білого Дому у Вашингтоні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський є постійним ініціатором обговорення можливості для вступу України в НАТО і піднімав це питання на зустрічі з генсекретарем Альянсу Йенсом Столтенбергом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!