Головна Новини Світ США "Держдеп США підтримає боротьбу з корупцією в Україні", - Помпео
commentss НОВИНИ Всі новини

"Держдеп США підтримає боротьбу з корупцією в Україні", - Помпео

При цьому держсекретар США не уточнював, чи має відношення до відставки посла Марі Йованович

26 листопада 2019, 20:27 comments1905
Поділіться публікацією:
"Держдеп США підтримає боротьбу з корупцією в Україні", - Помпео

Держдепартамент США продовжить надавати Україні допомогу в боротьбі з корупцією всередині країни. Про це передає "Інтерфакс-Україна", посилаючись на заяву секретаря Держдепу Майка Помпео під час сьогоднішнього брифінгу.

"У нас дуже чітка політика щодо України, і ми з успіхом її здійснюємо. Досі існує багато викликів — росіяни як і раніше на Донбасі, а український президент працює над тим, щоб була впевненість — ми наполегливо вирішуємо такі довготривалі проблеми цієї країни як корупція", — підкреслив американський держслужбовець, зазначивши, що робота в цьому напрямку триває вже півтора року.

При цьому Помпео не став давати прямої відповіді на питання, могли його передбачувані розмови з адвокатом Руді Джуліані мати відношення до відставки посла США в Україні Марі Йованович.

"У мене небагато що є сказати з розслідування, пов'язаного з Україною", — відповів він на питання журналістів про те, чи є зв'язок між ним і недавньою відставкою Йованович з посади посла.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Дональд Трамп переконаний, що колишній посол США в Україні Марі Йованович робила про нього суто різкі і негативні заяви.

"Цей посол, про яку всі говорять, що вона була такою чудовою, відмовилася вішати мою фотографію в посольстві", — сказав президент США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!