Головна Новини Світ США США ввели нові санкції проти Куби
commentss НОВИНИ Всі новини

США ввели нові санкції проти Куби

Санкції були запровадженні через підтримку Мадуро

27 листопада 2019, 02:56 comments1463
Поділіться публікацією:
США ввели нові санкції проти Куби

У Сполучених Штатах Америки запровадили санкції проти кубинської Corporacion Panamericana S.A. через причетність компанії до нафтових оборудок, що приносили прибуток режиму Ніколаса Мадуро у Венесуелі. Про це повідомив заступник міністра фінансів США Джастін Музиніч.

Музиніча повідомив, що Куба була причетна до того, щоб не допустити повернення демократії до Венесуели. У зв’язку з цим, санкції, які запровадили США, спрямовані на те, щоб "відмовити нелегітимному венесуельському режиму в доступі до ресурсів".

Також, у Вашингтоні пов'язують Corporacion Panamericana S.A з діяльностю іншої компанії Куби, Cubametales, що потрапила під санкції США у липні цього року. Як зазначається, компанія проводила незаконні операції у нафтовому секторі на користь режиму Мадуро. А Corporacion Panamericana S.A. просто замінила Cubametales в договорах для того, щоби продовжувати оборудки з нафтою.

Нагадаємо, що у січні цього року очільник парламенту Венесуели Хуан Гуайдо, що представляє опозицію, оголосив себе тимчасовим президентом. Після чого майже 50 держав, серед яких і США, визнали чоловіка на цій посаді. Попри це глава Венесуели Ніколас Мадуро має підтримку армії та силових структур, а його легітимність визнають Росія, Китай та Куба.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", суд у США вимагає оприлюднення документів про припинення військової допомоги Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!