Головна Новини Світ США Сніг вирує у США: скасовано сотні авіарейсів
commentss НОВИНИ Всі новини

Сніг вирує у США: скасовано сотні авіарейсів

Напередодні Дня подяки скасування авіарейсів через сильний сніг дуже завадило жителям США

27 листопада 2019, 09:12 comments2579
Поділіться публікацією:
Сніг вирує у США: скасовано сотні авіарейсів

В США розбушувалася снігова стихія: основні автомагістралі були закриті через небезпечні умови, а сотні авіарейсів скасували в період поганої видимості. Про це інформує "Нью-Йорк Таймс".

Повідомляється, що всі штати засипало снігом. А в деяких районах Колорадо за 20 годин сніг випав висотою 30 дюймів (близько 80 см, — ред.). Через погоду в міжнародному аеропорті Денвера скасували близько 500 рейсів ще ввечері у понеділок, 25 листопада. Сотні людей застрягли в аеропорті на цілу ніч, оскільки вранці, 26 листопада, в Денвері снігу насипало з фут (близько 30 см, — ред.). Крім того, головна магістраль країни в напрямку "Схід-захід" була повністю закрита поблизу Денвера у вівторок. Крім автострад, в деяких містах закрили ще і держустанови та університети.

Крім того, на Північному Заході оголосили штормове попередження через "циклон бомби", що дме з Тихого океану. Він несе загрозу у вигляді рясних опадів і потужного вітру. Національна метеослужба заявила, що погода може пошкодити лінії електропередачі, зірвати гілки з дерев і "зносити" з дороги навіть вантажний транспорт. Вже відомо про тисячі людей, що залишилися без електроенергії у Каліфорнії.

Проблемна погода дуже завадила американцям, оскільки в четвертий четвер листопада вони масово відзначають День подяки. Планувалося, що напередодні 28 листопада понад 55 млн людей вирушать у поїздки сухопутним і повітряним шляхами.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у США раптово евакуювали Конгрес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!