Головна Новини Світ США Apple "визнала" Крим російським
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple "визнала" Крим російським

В геолокації Apple Крим і його міста будуть позначені як російські

27 листопада 2019, 14:26 comments2353
Поділіться публікацією:
Apple "визнала" Крим російським

Представники компанії Apple повідомили про те, що вони вносять правки в свої продукти. На зустрічі з головою комітету Держдуми з безпеки і протидії корупції Василем Піскарьовим представники компанії повідомили, що правки, зокрема, були внесені у географічні назви суб'єкта  Крим та міста федерального значення Севастополя.

За словами Піскарьова, тепер комітет Держдуми буде контролювати питання відображення Криму в сервісах Apple. Також він зазначив, що ситуація з внесенням правок не політична, тому що іноземна компанія комерційна і прив'язати це до політичної акції неможливо.

Тепер кожен користувач продукції Apple, входячи в програму "Карти" та вибираючи на карті півострів Крим або будь-яке з його міст, побачить, що цей регіон позначений як російський.

Нагадаємо, що в російських містах з'явилися написи проти війни в Донбасі і анексії Криму. На стіні будинку в Санкт-Петербурзі рясніє напис: "Вистачить вмирати за Донбас", а на стелі міста Псков з'явився напис: "Крим не наш".

Також ми писали про те, що Святослав Вакарчук в рамках свого передвиборчого туру відвідав Харків, і під час своєї промови він обмовився і назвав Крим "російським".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!