Головна Новини Світ США Віщий сон приніс американцеві 250 тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Віщий сон приніс американцеві 250 тисяч доларів

Чоловік планує купити новий будинок

1 грудня 2019, 17:30 comments1705
Поділіться публікацією:
Віщий сон приніс американцеві 250 тисяч доларів

Американець Кевін Міллер "майже випадково" став власником великої суми грошей. Згідно з інформацією порталу United Press International, чоловік виграв 250 тисяч доларів. Зі слів самого Міллера, напередодні він побачив уві сні джекпот, після чого зважився на купівлю квитка. Виходить, щасливчик став володарем чверті мільйона доларів завдяки віщому сну.

"Мене огортали сумніви, чи варто купувати лотерейний квиток, адже в той момент я запізнювався, а чоловік, який був у черзі переді мною, зволікав і не міг визначитися", – поділився Міллер.

І все-таки американець вирішив не йти і почекати своєї черги, про що невдовзі не пошкодував. Тепер щасливчик планує купити новий будинок для себе і своєї коханої.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Великобританії 61-річний чоловік випадково став мільйонером, намагаючись розважити хвору дружину. Так, кохана Кевіна Френсіса 75-річна Бренда має проблеми з моторикою, і щоб жінка натренувала руки чоловік вирішив зробити їй подарунок. Він купив дві скретч-карти Лото з монетами по 10 фунтів стерлінгів, які він знайшов у своїй кишені, і став мільйонером.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.upi.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!