Головна Новини Світ США У Сполучених Штатах екстрено госпіталізований екс-президент Картер
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сполучених Штатах екстрено госпіталізований екс-президент Картер

95-річний Картер, який вважається найстаршим президентом в історії США, був госпіталізований в кінці минулого тижня через «інфекцію сечовивідних шляхів»

3 грудня 2019, 16:29 comments1379
Поділіться публікацією:
У Сполучених Штатах екстрено госпіталізований екс-президент Картер

Колишній президент Сполучених Штатів Джиммі Картер був екстрено госпіталізований. Про це повідомляє видання Podrobnosti.

95-річний Картер, який вважається найстаршим президентом в історії США, був госпіталізований в кінці минулого тижня через "інфекцію сечовивідних шляхів". Вперше інформація про це була оприлюднена на сайті організації "Центр Картера", заснованої безпосередньо колишнім президентом.

Як стало відомо, 39-й президент Сполучених Штатів був доставлений в лікарню Джорджії. На даний момент його життю нічого не загрожує.

"Він почуває себе набагато краще і з нетерпінням чекає швидкого повернення додому", — сказано в повідомленні "Центру Картера".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що колишній президент США Джиммі Картер госпіталізований в Канаді через зневоднення. Політику стало погано під час участі у благодійній акції Habitat for Humanity по будівництву будинків для бідних у місті Вінніпег.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://podrobnosti.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!