Головна Новини Світ США Вагітна американка виховуватиме дитину з чотирма бойфрендами
commentss НОВИНИ Всі новини

Вагітна американка виховуватиме дитину з чотирма бойфрендами

У неординарному союзі не вдається уникати ревнощів

6 грудня 2019, 21:35 comments2789
Поділіться публікацією:








Вагітна американка виховуватиме дитину з чотирма бойфрендами

20-річна американка має любовні стосунки з чотирма хлопцями одночасно, і від одного з них завагітніла. Як передає видання Daily Mail, Торі Оджеда зустрічається з 18-річним Марком, 23-річним Тревісом, 22-річним Ітаном і Крістофером, від якого чекає дитину. Дівчина є прихильником полігамних стосунків, тому всі її чоловіки живуть під одним дахом.

Зі слів самої Оджеди, суспільство негативно реагує на сім'ю, яку вона побудувала. Проте майбутня молода мама твердо вирішила, що у її доньки буде чотири батька. Торі також зізналася, що в їх неординарному союзі не вдається уникати ревнощів.

"Якщо хтось із моїх хлопців знайде собі другу половинку, я буду дуже рада. Мені з трудом вдається приділяти їм достатньо уваги", — поділилася велелюбна американка.

Зазначається, що у кожного партнера Оджеди є своя кімната, а ночі з нею вони проводять по черзі. "Це здорово, що кожен відчує себе в ролі тата. Однозначно, що підтримки більше, ніж у традиційних сім'ях", — зазначив Крістофер.

Торі зізналася, що незважаючи на несхвалення з боку родичів і друзів, вона мріє народити ще дітей. "У нас, в сім'ї з п'ятьох дорослих, явно повинно бути більше одного малюка", — розповіла дівчина.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Instagram зняли нову версію кліпу Селін Діон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!