Головна Новини Світ США Колишній адвокат Трампа попросив суд скоротити йому термін покарання
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній адвокат Трампа попросив суд скоротити йому термін покарання

Коен раніше визнав себе винним у порушенні законів про фінансування передвиборних кампаній

12 грудня 2019, 04:50 comments1196
Поділіться публікацією:
Колишній адвокат Трампа попросив суд скоротити йому термін покарання

Колишній адвокат американського президента Дональда Трампа Майкл Коен попросив суд скоротити йому термін покарання, передає телеканал CNN з посиланням на заяву адвоката Коена Ленні Девіса.

Як пише телеканал, Коен просить скоротити йому термін покарання з трьох років до одного року, або відпустити його під домашній арешт у зв'язку з тим, що він співпрацював зі слідством".

Коен раніше визнав себе винним у порушенні законів про фінансування передвиборних кампаній, а також у тому, що був посередником при виплати за мовчання, які Трамп виробляв порноакторку Стормі Деніелс. Крім того, Коен зізнався в ухиленні від сплати податків і дачі неправдивих свідчень конгресу. В середині грудня Коен був засуджений до трьох років в'язниці.

Як повідомляли "Коментарі", адвокат президента США Майкл Коен підтвердив, що виплатив за рахунок власних коштів 130 тисяч доларів колишній порноакторці Стефані Кліффорд, яка заявила про вступ в інтимний зв'язок з Дональдом Трампом. Ці гроші "ні прямо, ні побічно" йому не були компенсовані, повідомив він в поширеному письмовому заяві.

Одночасно Коен вказав, що платіж Кліффорд був легальним і не був пов'язаний з передвиборчою кампанією Трампа на президентських виборах в 2016 році. Про те, чому він виплатив ці гроші, адвокат не повідомив.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!