Головна Новини Світ США "Трамп проти Грети Тунберг": політик висміяв "людину року" за версією TIME
commentss НОВИНИ Всі новини

"Трамп проти Грети Тунберг": політик висміяв "людину року" за версією TIME

На думку глави США, такий вибір авторитетного журналу просто безглуздий

12 грудня 2019, 21:48 comments10114
Поділіться публікацією:
"Трамп проти Грети Тунберг": політик висміяв "людину року" за версією TIME

Президент США Дональд Трамп гостро і саркастично відреагував на вибір Грети Тунберг американським журналом TIME в якості "людини року". Про це він написав у себе в Twitter.

"Це так безглуздо. Грета повинен навчитися справлятися зі своїм гнівом, а потім піти на гарне старе кіно з одним! Розслабся, Грета, розслабся!", — зазначено в повідомленні глави Білого Дому.

Деякі передплатники Трампа угледіли в такому посланні деяку досаду, адже серед кандидатів на це звання в шот-листі був і сам лідер американців.

4ZWMbekugBesp9Z84FX6x3j-y.jpg

Відзначимо, що 19-річна еко-активістка зі Швеції Грета Тунберг давно викликає неоднозначну реакцію серед топ-політиків по всьому світу. Так, наприклад президент Бразилії Жаир Болсонару назвав її "маленькою соплячкой" після того, як Грета написала в своєму твіттер-акаунті про вбивство корінних жителів Амазонії за спробу запобігти вирубку лісів, звинувативши при цьому світ у замовчуванні цього.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Грета Тунберг стала "людиною року" за версією журналу TIME і її фото вміщено на обкладинці, згідно традиції з 1925 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!