Головна Новини Світ США У Палаті представників США схвалили статті для імпічменту Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

У Палаті представників США схвалили статті для імпічменту Трампа

Звинувачення повинні схвалити в нижній палаті і у верхній палаті парламенту США

13 грудня 2019, 19:32 comments1476
Поділіться публікацією:
У Палаті представників США схвалили статті для імпічменту Трампа

Комітет з питань судочинства Палати представників США (нижньої палати американського парламенту) проголосував за статті імпічменту американського президента Дональда Трампа. Також проголосувати за статті повинна вся нижня палата. Про це пише "Громадське" з посиланням на CNBC.

Підтримали звинувачення Дональда Трампа 23 члени профільного комітету, в той час як проти виступили 17 з них. Очікується, що голосування повного складу Палати представників відбудеться наступного тижня.

Далі слухання по справі імпічменту нинішнього президента США перейдуть в Сенат (верхню палату парламенту), де зараз головує Республіканська партія. Очікується, що імпічмент підтримають дві третини членів верхньої палати американського парламенту.

Раніше "Коментарі" писали, що конгресмени-демократи висунули обвинувачення проти президента США Дональда Трампа. Його звинувачують у зловживання владою та перешкоджанні роботі Конгресу в розслідуванні справи про імпічмент. Обидва звинувачення пов'язані зі скандалом навколо телефонної розмови Трампа з президентом України Володимиром Зеленським. На думку демократів, голова Білого дому намагався чинити тиск на українську владу з метою отримання компромату на ймовірного конкурента — колишнього віце-президента Джо Байдена. Експерти оцінили можливості імпічменту Трампа, і як це може позначитися на Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!