Головна Новини Світ США Іран отримав попередження від США
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран отримав попередження від США

Помпео пригрозив Тегерану рішучим відповіддю з боку Вашингтона

14 грудня 2019, 01:06 comments1830
Поділіться публікацією:
 Іран отримав попередження від США

Держсекретар США Майк Помпео попередив іранської влади про рішучий відповіді на атаки проти американців. Про це повідомляє прес-служба держсекретаря.

"Підконтрольні Ірану сили нещодавно здійснили кілька атак проти баз, на яких знаходяться іракські сили безпеки поряд з персоналом міжнародної коаліції", — йдеться в повідомленні.

9 грудня, згідно із заявою Помпео, вони завдали ракетний удар по іракському об'єкту, розташованому на території міжнародного аеропорту Багдада".

"В результаті нападу, здійсненого 9 грудня, п'ять іракських солдатів отримали поранення. За цим відбулося чергове ракетне напад на аеропорт 11 грудня", — йдеться в повідомленні.

За словами Помпео, "будь-які напади з боку Ірану або підконтрольних їм сил проти американців або їх союзників будуть зустрінуті "рішучим відповіддю США".

Видання "Коментарі" повідомляло, що вчора проти демонстрантів уряд Іраку виставило снайперів, число людських жертв досягла 60-ти. В Іраку хвиля протестів захопила країну, і після протестів в Багдаді, демонстранти спробували захопити іранське консульство в Наджафі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!