Засновник Amazon зробив коханій королівський подарунок на Різдво

Мільярдер Джефф Безос одним діамантом "убив двох зайців"

Засновник транснаціональної компанії Amazon і найбагатша людина за версією журналу Forbes Джефф Безос зробив своїй новій пасії Лорен Санчес чудовий різдвяний подарунок, а зимові канікули пара закоханих разом проведе в тропіках. Про це передає видання The Sun.

Так, папараці вже запримітили пару на французькому курорті Сен-Бартс, у Санчес на руці мерехтіло кільце з діамантом, обрамленим у вигляді серця. Таким чином, Безос міг одночасно виконати два наміри: і привітати кохану з Різдвом, і виявити серйозні наміри щодо неї.

амой дорогої новорічній ялинці в світі. Дизайнером її прикрас стала Деббі Уингхем. Вона витратила місяць, роблячи більше 500 прикрас вручну, використовуючи такі матеріали, як вінтажна шкіра Louis Vuitton, хутро норки і дорогі прикраси від Bvlgari, Cartier, Van Cleef, Arpels і Chanel. Не обійшлося і без дорогоцінних каменів, що звисають з гілок: вони включають трехкаратный рожевий діамант на суму понад 2,6 мільйонів доларів, овальний червоний алмаз за ціною понад 5,5 мільйонів доларів, дев'ять трьохкаратних чорних діамантів на загальну суму 590 тисяч доларів.