Головна Новини Світ США Засновник Amazon зробив коханій королівський подарунок на Різдво
commentss НОВИНИ Всі новини

Засновник Amazon зробив коханій королівський подарунок на Різдво

Мільярдер Джефф Безос одним діамантом "убив двох зайців"

23 грудня 2019, 15:44 comments2621
Поділіться публікацією:
Засновник Amazon зробив коханій королівський подарунок на Різдво

Засновник транснаціональної компанії Amazon і найбагатша людина за версією журналу Forbes Джефф Безос зробив своїй новій пасії Лорен Санчес чудовий різдвяний подарунок, а зимові канікули пара закоханих разом проведе в тропіках. Про це передає видання The Sun.

Так, папараці вже запримітили пару на французькому курорті Сен-Бартс, у Санчес на руці мерехтіло кільце з діамантом, обрамленим у вигляді серця. Таким чином, Безос міг одночасно виконати два наміри: і привітати кохану з Різдвом, і виявити серйозні наміри щодо неї.

FMPAQbWVmVJTUV7G5dmoJzJua.jpg

Цікаво, що Лорен і Джефф відпочивають на островах разом з Дариною Жуковою, колишньою дружиною російського мільярдера Романа Абрамовича і нинішньої – грецького багатія Ставроса Ніархоса.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про замой дорогої новорічній ялинці в світі. Дизайнером її прикрас стала Деббі Уингхем. Вона витратила місяць, роблячи більше 500 прикрас вручну, використовуючи такі матеріали, як вінтажна шкіра Louis Vuitton, хутро норки і дорогі прикраси від Bvlgari, Cartier, Van Cleef, Arpels і Chanel. Не обійшлося і без дорогоцінних каменів, що звисають з гілок: вони включають трехкаратный рожевий діамант на суму понад 2,6 мільйонів доларів, овальний червоний алмаз за ціною понад 5,5 мільйонів доларів, дев'ять трьохкаратних чорних діамантів на загальну суму 590 тисяч доларів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!