Головна Новини Світ США Трамп хоче ввести в школах молитви
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп хоче ввести в школах молитви

Введенням молитов у школи президент США Дональд Трамп хоче захистити релігію

4 січня 2020, 11:30 comments2298
Поділіться публікацією:
Трамп хоче ввести в школах молитви

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно пообіцяв ввести обов'язкову молитву в державних школах країни. Про це інформує "Голос Америки".

Таким чином, як заявив Трамп під час виступу в приміщенні євангельської церкви, він захищає релігію. За словами американського президента, наразі релігія перебуває в облозі, а суспільство – без неї розвиватися не зможе. Почувши схвальну реакцію віруючих Трамп пообіцяв внести в Конституцію право молитися у школах. Видання зазначає, що так Трамп хоче заручитися підтримкою виборців, які дотримуються євангелічних поглядів. При цьому відзначають, що на виборах у 2016 році білі християни-євангелісти підтримали Трампа, але потім підтримка послабилася після статті в журналі "Християнство сьогодні" про надзвичайну аморальність політика.

Повідомляється також, що в ході промови Трамп іронічно відгукнувся про кандидата на пост президента від Демократичної партії Піта Буттіджича: політик зазначив про важке вимовляння прізвища кандидата й нібито "війну демократів проти релігії та віруючих".

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що у Ватикані представники трьох релігій підписали декларацію про кінець життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!