Головна Новини Світ США Трамп заявив про повну готовність застосувати сучасну зброю проти Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заявив про повну готовність застосувати сучасну зброю проти Ірану

Білий Дім зробив загрозливе заяву

5 січня 2020, 11:50 comments3518
Поділіться публікацією:
Трамп заявив про повну готовність застосувати сучасну зброю проти Ірану

Якщо Іран зробить які-небудь дії, що загрожують США або їх громадянам, Вашингтон без вагань застосує проти Тегерана нові види зброї, обійшлися йому в два трильйони доларів. Про це передає "Інтерфакс-Україна", посилаючись на сьогоднішню заяву американського лідера.

"Сполучені Штати тільки що витратили два трильйони доларів на військову техніку. Ми самі великі і, безумовно, кращі в світі, Якщо Іран нападе на американську базу або на будь-яку іншу американську базу, ми надішлемо їм частину цього абсолютно нового прекрасного обладнання ... і без вагань!", — вказав Трамп.

Президент США підкреслив, що в разі подальших погроз або дій з боку Ірану, несучих підрив безпеки американських громадян, ця сторона отримає удари по 52 мішенях, вже обраних військовими, які символізують 52 заручників, які були захоплені в іранський полон кілька років тому. Всі ці об'єкти несуть державну і культурну важливість для Ірану.

"І ми дуже швидко і дуже сильно вдаримо по цим мішенях, по Ірану. США більше не хочуть чути загроз!", — додав Дональд Трамп.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про експертній думці відносно різко загострення конфлікту між Білим Домом Вашингтона і владою Тегерана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!