Головна Новини Світ США У США засуджених будуть перевиховувати за допомогою кішок
commentss НОВИНИ Всі новини

У США засуджених будуть перевиховувати за допомогою кішок

У в'язниці Індіани ув'язненим дозволяють доглядати за котами

13 січня 2020, 11:27 comments2034
Поділіться публікацією:
У США засуджених будуть перевиховувати за допомогою кішок

У в'язниці штату Індіана злочинці за гарну поведінку можуть завести собі кота, пише TJ.

Виправний заклад Пендлтон почав співпрацю з Лігою захисту тварин (APL). Разом вони запустили програму F. O. R. W. A. R. D. — "Реабілітація кішок і правопорушників з любов'ю, виправленням і відданістю". І в рамках цієї ініціативи ув'язненим дозволяється проводити час з кішками.

Отримати доступ до котів може кожен правопорушник з гарною поведінкою у в'язниці, навіть вбивця. За словами спостерігачів установи, спілкування з тваринами йде на користь засудженим, у них помітно змінюється поведінка в кращу сторону.

Засуджені привчаються кожен день про когось піклуватися і нести відповідальність, саме це допомагає їм зрозуміти, якими людьми вони хочуть бути, щоб перенести цей досвід після виходу на свободу.

Самі ув'язнені відзначають, що тварини допомагають їм зрозуміти, що вони можуть стати іншими людьми, і зробивши багато помилок є шанс виправитися, роблячи щось хороше.

Як повідомляло видання "Коментарі", Мін'юст має намір дозволити ув'язненим утримувати своїх домашніх тварин. Крім того, пропонується дозволити засудженим утримання кішок і собак небойцовських порід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!